layer sublayer sublayer sublayer sublayer
layer sublayer sublayer sublayer sublayer

Fit & Shape


Fit & Shape is de meest gevarieerde groepsfitness les van Club Joy. Met een breed scala aan oefeningen. De work-out bestaat uit een cardiodeel en een krachtdeel. Je werkt aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we  een mat, elastiek en gewichten. Net als bij alle andere Club Joy-programma's wisselt Fit & Shape elke drie maanden van choreografie en muziek.

 

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

Een Fit & Shape les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is.

1. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves.

2. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes.De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat.

3. Vervolgens komen de buikspieren aan bod met enkele effectieve oefeningen. Ook komen rugspieren aan bod en de les eindigt met diverse lange, langzame stretches. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

INSTRUCTEUR:

Anita Roozendaal

ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De workout bestaat uit een cardiodeel en een krachtdeel. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we  een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.