Club Dance

Club Dance is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun-aspect en het cardio-aspect zijn bij Club Dance even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze les. Zoals bij alle andere Club Joy-programma's wordt een les elke drie maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

1. Je instructeur zal je eerst door een warming-up leiden met eenvoudige bewegingen, ontwikkeld om elk lichaamsdeel, zoals schouders, borst en heupen, op te warmen.

2. Daarna kom je terecht in de repetitiefase, waarin je je de nieuwste danstrends op de hipste muziek eigen probeert te maken. Elke repetitiefase wordt gevolgd door een volledige Break-Outprestatie waar je uit je dak kunt gaan met de bewegingen die je net hebt geleerd. In de herstelfase kom je weer helemaal op adem.

3. In de zogenaamde groove-downfase zijn we aanbeland bij het einde van de les. Deze fase bestaat voornamelijk uit het rekken en strekken van je spieren.

INSTRUCTEUR:

Monique Kuiper