Club Cycle

Club Cycle is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en intervaltraining. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfinepeil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Net als bij alle andere Club Joy-programma's wisselen de choreografie en de muziek om de drie maanden.

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

Je Club Cycle-instructeur leidt jou en het peloton over het parcours, met behulp van inspirerende muziek die past bij de choreografie, diverse fietsposities en verschillende snelheden.

1. Om de benen op te warmen ligt aan het begin van de les het tempo laag en is de weerstand licht.

2. Snelheid en intensiteit nemen toe om naar je persoonlijke topsnelheid toe te werken. Je klimspieren worden opgewarmd, vervolgens kom je een aantal beklimmingen tegen om je kracht te testen. En de tijdritten zullen je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je krijgt wat tijd om te herstellen, net voldoende om weer energie te hebben voor de volgende uitdaging.

3. Aan het einde van de Club Cycle-les beëindigen we de tocht en rijden we samen huiswaarts. Hierbij draait het om herstel en het stretchen van de spieren.

Stephan Taal - Hippogym

Stephan Taal

Alexander Hendrikse