Club Power

Club Power is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft, en snel! Zoals bij alle andere Club Joy-programma's wordt een les elke drie maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

Club Power is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.

1. Bij de warming-up bij Club Power start je met lichte gewichten om je lichaam in beweging te krijgen.

2. Je instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling down zijn aanbeland.

3. De cooling down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te beperken.

INSTRUCTEURS:

Hanke Prijs

Daan van Dijk