Bootcamp-Hardlooptraining

Trainen in de buitenlucht! Dat kan bij Hippogym!
Bootcamp/hardlooptraining is een full body conditie-workout in groepsverband voor zowel mannen als vrouwen, beginnende of gevorderde sporters. Door middel van deze training val je af, bouw je conditie op en word je sterker. Trainingen vinden plaats in de buitenlucht. Een training bestaat uit hardlopen, afgewisseld met diverse fitness oefeningen. Hierbij maakt de trainer gebruik van de omgeving, zoals trappen, bankjes. Ook voor beginnende hardlopers is er een plek in deze groep. Bootcamp is een positieve les met een groot “we doen dit met z’n allen gevoel.”

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

1. We beginnen eerst met een gedegen warming-up om veilig aan de training te beginnen.

2. Daarna ga je aan het werk met stoere attributen. Simpele spullen als touwen, weightbags, kettlebells. Andere onderdelen: hardlooptraining, springen, pullups, pushups en verder alles wat los en vast zit.

3. De instructeurs Tim Leutscher en Stephan Taal motiveren en dagen je uit om tot het uiterste te gaan. Alles uit jezelf te halen. En je mede groepsgenoten natuurlijk ook. Want een beetje competitie en kijken of je net iets verder kunt gaan dan de ander is een extra motivator.

WANNEER?

Donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Is het slecht weer, dan is de les binnen. Het gaat dus altijd door, weer of geen weer!

INSTRUCTEURS:

Stephan Taal - Hippogym

Stephan Taal